Őszi érettségi

E hét folyamán, egészen péntekig iratkozhatnak fel az őszi érettségire azok a fiatalok, akiknek nem sikerült átmenniük a nyári vizsgaszesszió nyomán.

A második vizsgasorozat augusztus 19-én kezdődik, a román nyelv és irodalom kompetenciavizsgával, ezt követi az anyanyelvi kompetenciavizsga, majd az idegen nyelvi, illetve a digitális kompetenciák felmérése. Az írásos próbák augusztus 26-án kezdődnek a román nyelv és irodalommal. Augusztus 27-én zajlik az anyanyelvi próba, augusztus 28-án a szaknak megfelelő kötelező, augusztus 30-án pedig a szaknak megfelelő választott tantárgyból vizsgáznak az érettségizők. Az eredmények kifüggesztése szeptember másodikán 12 óráig történik, s aznap 12 és 16 óra között lehet benyújtani az óvásokat. A végső eredményeket szeptember 5-én függesztik ki.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .