Örök nyugalomra helyezték a meggyilkolt lányt

Fotó: ebihoreanul.ro
Fotó: ebihoreanul.ro
Örök nyugalomra helyezték szombaton a nagyváradi városi köztemetőben azt a 24 éves fiatal nőt, akit múlt szerdán gyilkolt meg a volt barátja. Lelki üdvéért a Haşaş kápolnánál imádkoztak, majd több százan kísérték utolsó útjára.

A temetésen megjelentek közül többen úgy nyilatkoztak: még mindig nem tértek magukhoz a sokkból. „Eljöttem, mert a saját szememmel kellett lássam. Nem tudom elhinni, hogy ez történt vele” – mondta a Bihoreanulnak a fiatal nő egyik barátnője.

A család fájdalma mérhetetlen, egy adott ponton az édesanya lánya gyilkosára is utalt: „Mit tettél? Csak azért, mert nem akart veled lenni!” – kiáltotta.

Mint ismeretes, a gyilkossággal D. D. volt barátját, Adrian Hladiilt vádolják, aki szerdán a nagyváradi Barcaului utcában többször rálőtt arra a férfira, aki a lánnyal volt, volt kedvesét fegyverrel az autójába kényszerítette, és elhajtott vele. A meglőtt férfi csak felületes sérüléseket szenvedett, D. D. holttestére viszont lőtt sebbel a fején találtak rá pár órával később abban a szürke BMW-ben, amelyikkel elrabolták. Az autót, benne a holttesttel Várad közelében találták meg, Hladiinak pedig nyoma veszett.

Címkék: ,


A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .