Órarend a munkaszüneti napokon

Órarend a munkaszüneti napokon
November 30-án és december 1-jén a nagyváradi közszállítási járművek a vasárnapi és hivatalos ünnepnapokon érvényes órarend szerint közlekednek, tudatta közleményében a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat.

Hétfőn és kedden zárva lesznek az Aviatorilor, Nufărul úti, valamint az állami egyetemnél lévő jegy- és bérletárusító bódék, valamint a váradi gyermekvárosban üzemelő munkapont, ahol egyébként az utazási kártyák kiállításához szükséges adatokat lehet leadni. November 30-án és december 1-jén a következő bérlet- és jegyárusító helyek lesznek nyitva az alábbi órarend szerint: szőlősi végmegálló – 6-20 órák között; Körös áruház – 8-16:30 órák között, Decebal hídi kispiac, Vártér, Cazaban utca – 8-17 órák között; CFR híd, Olaszi, nagyvállomás – 8-17:30 órák között; Emanuel templom 8-18 órák között, Războieni, Ciheiului utca- 8-18:30 órák között; rogériuszi piac, szakszervezetek művelődési háza – 8-20 órák között.
A Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóság a nemzeti ünnep során csak az ügyeletet látja el Bihar megyei székhelyén este nyolc óráig. Az ügyelet hívásokat is fogad 20 óra után is a 0259-418639 telefonszámokon. Az említett munkarend megegyezik az igazgatóság hétvégi órarendjével, ezúttal azonban nemcsak szombaton és vasárnap, hanem november 30-án, hétfőn, és december 1-jén, kedden is eszerint a munkarend szerint tevékenykedik majd a közegészségügyi igazgatóság.
A nagyváradi köztisztasági szolgáltatások elvégzésével megbízott RER Ecologic Service vállalat tudatja a város lakosságával, hogy jövő héten, november 30-án, hétfőn és december 1-jén, kedden is a megszokott program szerint dolgoznak. A szemétszállítás az ezekre a napokra érvényes program szerint fog zajlani.