Operettexpressz volt a várban

Operettexpressz volt a várban
Nagyvárad- Péntek este operettegyveleggel kezdődött el a várbeli nyári színházban az RMDSZ, az NMD és a nyíregyházi Mandala Dalszínház által idén is megszervezett Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál.

Ahogy várható volt, ha lett volna csillár, bizonyára még azon is lógtak volna néhányan, annyian voltak kíváncsiak az RMDSZ, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) és a nyíregyházi Mandala Dalszínház által az idén is megszervezett Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál nyitóelőadására, mely ezúttal népszerű operettslágereket, kuplékat jelentett. Az érdeklődésre jellemző, hogy kezdéskor már a hátsó várfalakon is ültek néhányan, az idő teltével pedig a hangulat egyre fokozódott.

Kedvencek

A Magyar Zenész Színház művészei, illetve a tánckar parádés összeállítással örvendeztették meg váradi közönségüket, a műfaj kedvelőinek körében olyan népszerű és közismert művészek léptek fel, mint például a Kossuth-díjas, ezer fokon pörgő Oszvald Marika, Bozsó József, Vadász Zsolt, Teremi Trixi, vagy Szilágyi Olga. Zakatolt tehát az operettexpressz, együtt az „utazókkal”, vagyis a végtelenül hálás publikummal, melynek tagjai természetesen többször is bekapcsolódtak az éneklésbe.

Ciucur Losonczi Antonius