Önzetlenségi díj a Sárrét hölgyeinek

Önzetlenségi díj a Sárrét hölgyeinek
A “Mi nők a Sárréten” rendezvénysorozat keretében tartott “Nők a közéletben” címmel fórumot március 8-ánszerdán a Mácsai Sándor Művelődési Házban az Összefogás a Sárréti Kistérségért Egyesület.

A hölgyfórum vendége volt Göncz Kinga esélyegyenlőségi miniszter és Guba Péterné, Sárrétudvari polgármestere, aki az egyetlen női településvezető a kistérségben. Az egyesület a nőnap alkalmából egy díjat alapított, amelyet azoka a lányok, asszonyok kaphatnak, akik önzetlen közösségi munkájukkal segítik településük és a Sárrét lakóit. Idén tizenhárom oklevél talált gazdára, amelyeket a miniszter asszony és Csontos János országgyűlési képviselő, – aki mindenképpen a kezdeményezés folytatásáról biztosította a jelenlevőket – nyújtott át a díjazottaknak.

Az önzetlenek

Püspökladányból: Katona Lajosné és Katonáné Szabó Erzsébet, Nádudvarról Nagy Menyhértné Lakatos Margit, Kabáról Varga Károlyné, Tetétlenről Rábai Gyuláné, Földesről Katona Imréné, Sápról Berde Lajosné, Bihartordáról Győri Lászlóné, Nagyrábéról Józsa Kálmánné, Bárándról Lévai Andrásné, Sárrétudvariból Guba Péterné, Biharnagybajomból Furka Albertné, míg Szerepről Dezső Gyuláné vehette át az elismerést.

ML