Online rádiók érdekes műsorokkal, hasznos információkkal, jó zenékkel

Akt.:
Online rádiók érdekes műsorokkal, hasznos információkkal, jó zenékkel
Ha szeretsz rádiót hallgatni, érdekelnek újabb és újabb adók, ha fontos hogy mindez változatos is legyen, akkor remek lehetőséget nyújt erre a myonlineradio.hu weboldala. Ha átböngészed a műsorújságot, biztosan találsz olyan műsorokat, melyek számodra értéket hordoznak.

A rádió nem mindig csak zene, reklám, hírek egyvelege. Rengeteg olyan rádió van, mely különleges emberekkel, változatos témákban ismertet meg minket, rádióhallgatókat. Mindezt úgy, hogy nem kell fizetni egy beszélgetős estéért, nem kell külön időt erre előteremteni, ha olyan a munkája az embernek akkor közben, de ha nem, akkor is egyéb elfoglaltsága mellett lehet hallgatni.

A myonlineradio.hu oldalon több, mint 41 rádió műsorából válogathatsz mindenféle stílusban. Kinek mi a szimpatikus.

Nézzünk néhány példát

A Klubrádió műsorában minden nap kétszer öt percben új könyvekről szerezhetsz tudomást. Ha könyvmoly vagy, ez remek lehetőség arra, hogy naprakész lehess az aktuálisan megjelent írásokból, legyen az bármilyen műfaj. Minden hétfőn pedig 13 órától egy órás műsor készül ebben a témában. Ilyenkor műfordítókkal, írókkal, kiadókkal, szakértőkkel beszélgetnek az idevágó témákban.

A Hit Rádió egy egészen más stílust képvisel. Keddenként 14 órától Aszalós Szilvia riportjaiban a hétköznapi hősök életéről tudhatunk meg többet. Sorsokról, kezdeményezésekről, veszélyes szituációkról.

A Part FM rádió műsorában minden kedden este 8-tól Beteg a parton címmel a betegségekkel kapcsolatos beszélgetéseket hallgathatsz élőben. Csizinszky Éva vár a rádio elé, hogy informálódhass ebben a témában is élőben. Orvosokkal, szakértőkkel várnak a készülék vagy az internet elé.

Tudtad, hogy van olyan, hogy Momó Rádió? Bevallom, hogy én sem. Pont ezért fontos, hogy ez az oldal megszületett. Olyan rádiókról szerezhetsz tudomást, melyekről még nem hallottál, de fontosak lehetnek számodra. Gyerekek számára készül, gyakorlatilag egész nap versek, mesék hallhatók a lurkók legnagyobb örömére. Infókat tudhatsz meg gyerekprogramokról, mindezt egyéb tevékenységed mellett.

A Karc FM-et pedig azoknak ajánlanám, akiket foglalkoztat napi szinten a politika. Rengeteg érdekes műsort találsz ebben a témában, s a műsorvezetők olykor-olykor karcos éllel beszélnek az aktuális politikai helyzetről. Tabu témák, őszinte beszélgetések, keresd a műsorújságban a rádió nevét, és kattints!

A műsorújságon túl minden rádiónál lehetőséged van arra, hogy az éppen elhangzó zenéről megtudd, ki az előadója, a szám címe, csak rá kell szűrnöd a rádió nevére és a dátumra.

Természetesen megtalálod a legnépszerűbb rádiók részletes műsorát is. Ha bármilyen eltérést tapasztalsz az adók műsorleírása és a valóság közt, kérünk téged, jelezd nekik elérhetőségeiken, igyekeznek az ilyen jellegű információkat naprakészen pontosítani. Kellemes rádiózást mindenkinek!

 

– PR cikk –

Címkék: ,