Ország-világ

2020.12.23. 13:22

Elítélték a férfit, aki megfőzte Boriszt, a pávát

Gazdái fájó szívvel értesültek a fenséges madár haláláról, igazi családtagként szerették.

Forrás: police.hu

A férfiak később eldicsekedtek borzalmas tettükkel, így jutott a tulajdonos fülébe is a hír. A páva, Borisz már 5 éve élt együtt a családdal és még rengeteg idejük lett volna együtt. Az állatkínzással gyanúsított 37 éves férfi a kihallgatása során mindent bevallott – írja a Ripost.

Nemrég az Egri ügyek oldala újabb részleteket közölt a madár kivégzéséről:

„A brigád egyik tagja elhatározta, hogy a pávát megfogja és levest főz belőle, s társai előtt kijelentette: 'ilyet az étteremben sem kapni'. Akkor a vádlott az állathoz lépett, elkezdte a faroktollait tépkedni, majd belerúgott, mire a páva a földre került, ám még élt. A vádlott fojtogatta a pávát, miközben többször nyakon ütötte, mire végül a páva elpusztult. A vádlott aztán még több tollát kitépte a pávának, majd azt a kabátjába rejtette és eltulajdonította.”

A bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy a férfi büntetlen előéletű, a bűncselekmények elkövetését beismerte, azt, hogy három kiskorú gyermekét egyedül neveli.

Így végül lopás miatt két évre szóló felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában