Önkéntes lehetsz az Electric Castle-en

Akt.:
Önkéntes lehetsz az Electric Castle-en
Kész van a Bonchidán tartandó Electric Castle fesztivál programja. 82 fellépő lesz, 4 színpadon. Ugyanakkor ingyenes belépési lehetőség is kínálkozik.

 

Az utolsó simításokat végzik a Kolozsvár melletti Bonchidán június 21–22–23-án tartandó elektronikus zenei fesztiválon. A szervezők azt tudatták lapunkkal, hogy gyakorlatilag bárki csatlakozhat hozzájuk, önkéntesként, aki 16 év fölötti és a helyszínen lesz az adott időszakban. A jelentkezőket június 7-ig várják, ehhez a honlapjukon lévő ívet kell kitölteni. Interjú is lesz a jelentkezőkkel, június 8–15. között.

A program

Összesen 82 fellépő lesz a 3 napon és éjszakán, a leginkább várt Morcheeba és a Pendulum DJ set 22-én, illetve 23-án lesz. Fellép még sok más mellett a Dub Pistols, a Stanton Warriors, a Feed me, a Telepopmusic, a Şuie Paparude. Június 20-ig 135 lejbe kerül a bérlet, lesz napijegy is, ami ugyanaddig az időpontig 60 lejbe kerül. A helyszínen 170, illetve 80 lejt kell fizetni ugyanezért. Lesz VIP pass is, 300 lejért. A szervezők összesen 25.000 látogatóra számítanak. A koncertek mellett lesznek filmvetítések, kiállítások, könyvvásár, színi előadások, sportesemények. A helyszínül szolgáló Bánffy-kastély környékén lehet majd kempingezni.

Szeghalmi Örs