Olyan intelligenssé válni, mint egy nő

Akt.:
A pasiképző tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg. Kedvezményt adunk azoknak a jelentkezőknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek!

Kötelező tantárgyak: 1. Leválni az anyámról (2000 óra); 2. A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra); 3. A feleségem nem az anyám (350 óra). Kötelezően választható tantárgyak: 1. Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra); 2. Kész vacsora – egy mosolygó feleség (200 óra); 3. Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra); 4. Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra); 5. Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra); 6. Nem pisilek a WC mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videorögzítéssel); 7. Előbb sikerül kielégítenem a feleségem, mint hogy elkezdené tettetni (kb. 1500 óra); 8. A cipők maguktól soha nem mennek el a cipősszekrényig (800 óra); 9. Hogyan jussunk el a szennyestartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra); 10. Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra).

Fakultatív tantárgyak

1. Emésztési technika, hang nélkül; 2. Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel; 3. Konyha – kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni); 4. Konyha – haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet; 5. A jégkockatartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért bemutató); 6. A legújabb tudományos felfedezés: a házimunka nem okoz impotenciát; 7. A WC-ülőke dörrenésmentes lehajtása; 8. Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk bélgázainktól?; 9. Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laborgyakorlat); 10. Hogyan repül a kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David Copperfield irányításával); 11. Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, amikor világosan elmondják, hogy a keresett dolog a szekrényfiókban van, ilyenkor ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény melyik fiókjában.

Házi dolgozati témák

A témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni. 1. A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhásszekrényig; 2. Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!); 3. Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?; 4. A WC-papír: a WC-papír vajon a papírtartóban jön a világra?; 5. Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a járókelőktől anélkül, hogy impotensnek tűnne; 6. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a javíthatatlan károk elkerülése céljából; 7. A mosógép: a nagy ismeretlen felfedezése; 8. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nő leparkol.