Ölts magadra büszkén egy IE-t: Az ERA Park megjutalmaz érte, a gyerekeket pedig hagyományos szuper mulatságra várja!

Ölts magadra büszkén egy IE-t: Az ERA Park megjutalmaz érte, a gyerekeket pedig hagyományos szuper mulatságra várja!
Az ERA Park sok vidámsággal, énekekkel, táncokkal és díjakkal ünnepli az ie napját!

Mindenkinek, aki június 24-én, szombaton ellátogat az Aradi úti bevásárlóközpontba, esélye van nyerni egy 20 lejes utalványt, azzal a feltétellel, hogy hagyományos román ie blúzt viseljen! A recept egyszerű: a résztvevőknek a megfelelő öltözetben jelentkezniük kell a Carrefour közelében található információs pontnál 10 és 22 óra között… és kész!

A bevásárlóközpont képviselői 16 órakor már elkezdik a tündéri piték kiosztását. Nem kevesebb mint 1000 darab süteményt osztanak ki azok között akik kijönnek az ERAS Parkba. A gyermekeket és szüleiket 17 órára egy „mezei” mulatságra várják, az alkalomhoz illő díszletben és hangulattal.

A „Podul de piatră”, „Baba Oarba”, „Mi-am pierdut o bastistuță” és”Alunelu” csak néhány azon hagyományos játékok közül, melyek elvarázsolják a gyermekeket egy tematikus műhelyben, a BombonERA-val együtt. A kicsik többek között megtanulják, hogy készíthetnek ie-t, tündérkoszorút, modelleznek majd agyagot és kifestenek csuprokat. A román mesék paradicsoma lesz az ERA Parkban, ahol a gyerekek a FătFrumos, Ileana Cosânzeana mesékből inspirálódott rajzokból készült kiállítás képei segítségével sárkányok és tündérek között lépkednek majd.

Ahogy az várható volt a legkisebbeket és kísérőiket is arra biztatják, hogy ie blúzt hordjanak és fényképezésék le magukat egy hagyományos szuper román dekoráció kellékei között, míg a BombonERA ízletes almás pitével várja barátait.

Természetesen a részvétel mindezen eseményeken ingyenes, a szórakozás pedig garantált!

Címkék: , ,