Olivia Newton-John újból férjhez ment

Olivia Newton-John újból férjhez ment
Olivia Newton-John nagy titokban ismét férjhez ment – ráadásul mindjárt kétszer is, de a vőlegény mindkét esetben John Easterling üzletember volt.

A pár 15 évvel ezelőtt ismerkedett össze, de csak a múlt évben jöttek rá, hogy szerelmesek egymásba – teregette ki a különös házasság részleteit a People magazin csütörtökön megjelent száma.
Az 59 éves énekes-színésznő még június 21-én mászott fel egy perui hegy csúcsára, hogy inka szertartás szerint mondjon igent 56 éves kedvesének, aztán június 30-án a tengerszinten is megismételték a ceremóniát, ám akkor már az amerikai törvényeknek megfelelően. A második fordulóra a Florida partjainál fekvő Jupiter-szigeten került sor.
A titkolózó házasok csak egy hete árulták el barátaiknak és rokonaiknak a Newton-John malibui házában megrendezett barbecue-parti keretében, hogy egybekeltek.
A díva előző házasságát Matt Lattanzi színésszel közötte 1985-ben. A tíz évig tartó, válással végződött kapcsolat gyümölcse egy lánygyermek lett. Chloe Lattanzi szintén színésznőként keresi kenyerét.