Olimpia FC: Százezer euró egy évre

Olimpia FC: Százezer euró egy évre

A 2007–2008–as labdarúgó III. ligás idényben 100 ezer euró lesz a Szatmárnémeti Olimpia FC költségvetése.

A biztató bajnoki rajt után merész tervekkel állt elő a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgó–csapat új vezetősége: 1000 eurót kapnak fejenként a játékosok, ha sikerül az idény végén az első helyen végzeni. „Ez csak egy terv. Fő célunk, hogy az első öt között végezzünk majd a táblázatban. Gondolom ez megvalósítható, mivel a téli vakációba még szeretnénk más játékosokat is hozni a csapathoz” – mondta az egyesület támogatója Beniamin Kira, aki azt is megígérte, amennyiben jó eredményeke ér el a csapat, egy buszt is vásárol, mely az Olimpia sárga–kék színébe lesz festve.

Az Olimpia játékoskerete egyébként húsz főre bővült, miután a napokban sikerült szerződtetni a Nagykárolyi Victoriától Szabó Arnoldot, illetve a Szatmárnémeti Sportlíceumtól Daniel Ignátot. Folynak a tárgyalások a Szatmárnémeti Some§ul vgezetőivel is Petcuţ szerződtetésével kapcsolatban. A csatár alkalmazásának ügyében ma késő délután születhet döntés, ugyanis hajnalban lejárt az igazolási időszak. Az Olimpia egyébként holnap 18 órától hazai pályán fogadja a Nyárádtői Unireát. A belépés ingyenes.

A keret

Cristian Moldovan, Răzvan Holdiş – kapusok; Téger István, Tempfli Imre, Villand Zsolt, Petre Batin, Marius Doroş, Alexandru Paul, Szabó Arnold, Ioan Dragomir, Svarczkopf István, Mario Chifor, Florin Rişco, Fady Shannat, Liviu Oprea, Florin Fabian, Daniel Ignat, Vasile Mihovici, Zsiga Ervin, Vasile Pop – mezőnyjátékosok. Edzők: Florin Fabian, Ioan Dragomir.