vajon lesz válasz?

2021.02.01. 16:46

Curtis csúnyán beszólt Tóth Gabinak

A rapper Kucsera Gábor, Meggyes Dávid és Kis Csaba YouTube-csatornájának legújabb vendége volt, ahol üzent az énekesnőnek.

20200817 Budapest Sztárban sztár sajtótájékoztató Fotó: Végh István VI Bors Képen: Curtis (Széki Attila) rapper

Forrás: Végh István / Bors

Fotó: Végh István

Curtist az adásban először arról faggatták, miként élte meg az elmúlt időszakot. Bevallotta, hogy egy éve szó szerint munkanélküli, és megviselte őt is a járványhelyzet – írja a Bors.

Majd felmerült Tóth Gabi neve, pontosabban Meggyes Dávid hozta szóba az énekesnőt, miután Curtis mindig szókimondó társáról, Majkáról beszélgettek – mivel az énekesnő is rendszeresen kifejti őszinte, olykor kritikus véleményét a közösségi médiában. Ennek kapcsán Curtis elmondta, ő nem ilyen, és üzent Tóth Gabinak is.

„Én mindig magammal foglalkozom, egyébként Tóth Gabinak is ezt kéne tennie”

– mondta a rapper.

A beszélgetés során aztán szóba került a csajozás témája, Kucseráék pedig arra voltak kíváncsiak, vajon hány nő ugrott be a backstage ablakán Curtishez. A rapper ennyit felelt:

„21 éves voltam, amikor elindult a zenei karrierem. Éltem is a lehetőségekkel. Vittem be rengeteg nőt, de most már nem viszek be”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában