Olasz-román ellenségeskedés már a kicsiknél is

Olasz-román ellenségeskedés már a kicsiknél is
Giuseppe Frioroni Olaszország tanügyminisztere hivatalosban levélben kéri a tanügyi kádereket arra, hogy gátolják meg a romániai állampolgárok gyermekei elleni erőszakot az iskolában.

Szeretné meggátolni, hogy az Olaszországban dolgozó, jelenleg szinte össznépi üldözésnek kitett romániaiak ártatlan gyermekein csattanjon az olaszok elenséges viselkedésének hozománya.

Még nincsenek pontos adatok arról, hogy hány kiskorú gyermek hagyta el Romániát az Olaszországban munkát vállaló szüleivel. Nem mindenütt érezteti a hatását az ellenségeskedés, de Róma környékén mindennaposakká válnak az attrocitások a gyermekek körében is – erről számolnak be az ott élő romániai vendégmunkások gyermekei, akiket kiközösítenek, leköpnek és megvernek olasz társaik.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter