Olasz minőség termelői áron a Ceramiche Mariner bemutatótermében Nagyváradon

Akt.:
Olasz minőség termelői áron a Ceramiche Mariner bemutatótermében Nagyváradon
Megunta otthona kinézetét, és felújítást tervez? Tudjuk, hol vásárolhatja meg a legjobb termékeket: a Ceramiche Mariner bemutatótermében, Nagyváradon.

Kétségtelenül ott találja meg a legjobb termékeket gyártói áron. Minden ízlést kielégítő csempe és járólap, gazdag modell és méret kínálat, minden igény kielégítésére. Olasz minőségről is beszélünk.

És ha még nem döntött arról, hogyan alakítja át otthonát, kérjük, nézze meg a vállalat Nagyváradon nemrég megnyitott bemutatótermét. A Ceramiche Mariner weboldalán található katalógust is megtekintheti, ahol ötleteket talál a nappali, a hálószoba, a fürdőszoba, a konyha, valamint az udvar elrendezéséhez. Ha elmegy az Onestilor utca 1-2. alatti bemutatóterembe, a cég szakemberei segítenek a legjobb döntés meghozatalában.

„Termékpalettánk különböző méretű és színű csempéket, járólapokat szegélyeket, mozaikokat és különleges lépcsőelemeket tartalmaz, különféle színekben és méretekben. A teljes választék elérhető a bemutatóteremben, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy saját stílusuk és költségvetésük alapján egyéni véleményt alakítsanak ki, csapatunk pedig készen áll arra, hogy megossza saját tapasztalatait, hogy ötletekkel és tanácsokkal segítsen Önnek, ha szükséges. Bemutatótermünk egyedülálló megjelenítési stílust képvisel, amit az értékesített termékek minősége és különlegessége támogat, ügyfeleink igényei szerint.”- nyilatkozták a cég képviselői.

A Ceramiche Mariner a szakosodott piac valamennyi szegmenséhez szól, a kiváló minőségű termékekkel és a vásárlóknak megfelelő segítséget nyújtó személyzettel. Bármit válasszon is, biztosan megtalálja a Ceramiche Marinerben.

Az olasz gyár 1984-ben kezdte el a beltéri és kültéri kerámiatermékek gyártását Olaszországban, az egyik legfontosabb forgalmazó lévén, amely megfelel a különböző cégek igényeinek, a legkisebbektől a legnagyobbakig, mind az országban, mind külföldön. 2009-ben elérkezett Romániába is, Temesvárra, majd 2017-ben Nagyváradra.

A 31 éves tapasztalatával a Ceramiche Mariner, szakértelemmel, formatervezéssel, kutatással, technológiával és minőséggel tűnik ki.

Nagyvárad, Oneștilor utca 1-2. szám (a tömbház földszintjén)
Tel.: 0359 467 979
e-mail: cer.mariner@yahoo.ro
www.cermariner.ro

(Fizetett hirdetés – H915517)