Óévbúcsúztató ünnepséget tartottak

Óévbúcsúztató ünnepséget tartottak
Nagyvárad- Szerda délután a Sauer András vezette várad-újvárosi szervezet székhelyén előszilveszteri ünnepséggel búcsúztatta az óesztendőt a nagyváradi RMDSZ, melyre valamennyi körzet képviselőjét meghívták.

Minden formalitásoktól mentesen Huszár István váradi alpolgármester, városi RMDSZ-elnök üdvözölte a megjelenteket, külön kiemelve azt, hogy nem készült semmilyen hosszú beszámolóval, és politikáról vagy a jövő évi választásokról sem kíván ezúttal beszélni. Megköszönte ugyanakkor az egész évi munkájukat, azt, hogy hozzásegítették ahhoz, támogatták őt abban, hogy alpolgármester legyen, hiszen, mint fogalmazott, ez nem egyetlen személy döntése volt, hanem egy egész szervezeté, a váradi magyarságé. Azért annyit megjegyzett: a 2016-as év nem ígérkezik könnyűnek, naiv az, aki az ellenkezőjét gondolja. Azt kívánta: legalább ennyien legyen ott a jövő évi óévbúcsúztatón.
Széll Gabriella, a váradi RMDSZ Nőszervezet elnök átadta azokat okleveleket a körzeteknek, melyek tanúskodnak arról, hogy hozzájárultak a Mosolygó karácsonyt!-akció sikeréhez, majd egy pezsgő és egy csokoládétorta is előkerült. Jó hangulatban, koccintással és baráti csevejjel folytatódott az összejövetel.

Ciucur Losonczi Antonius