Ország-világ

2021.03.20. 16:10

Hazudott Brüsszel a vakcina-szerződésekről? Itt vannak a dokumentumok! (videó)

Ómolnár Miklós megszerezte a dokumentumokat.

A brüsszeli szóvivő letagadta a vakcinaszerződéseket. Azt állította, hogy nem Brüsszel szerződött, hanem a tagállamok. Ómolnár Miklós megszerezte a szerződéseket és lebuktatta Brüsszelt – írja a Borsonline.

Az újságíró a négy vakcinagyártóval, a Pfizerrel, a Moderna-val, a Sanofival és a Janssennel kötött EU-szerződéseket be is mutatta a nyilvánosságnak új YOUTUBE-csatornáján, melynek neve Feketén-Fehéren.

A négy szerződést a brüsszeli bürokrácia SENSITIVE-nek, vagyis kényesnek, érzékenynek minősítette, mintha nyilvánvalóan titkolni akarnának valamit.

A furcsa történet lényege tehát, hogy a múlt héten egy nyilvánvalóan előre megbeszélt, egyeztetett újságírói kérdésre a Bizottság szóvivője, Stephan De Keersmecker a következőt találta mondani:

„A vakcinákat az uniós tagállamok rendelték meg, a bizottság nem játszott ebben semmiféle szerepet”

Magyarán azt mondta, hogy nem az Európai Bizottság szerződött a vakcinagyártókkal.

A megszerzett és bemutatott, a SENSITIVE minősítés alapján nyilvánvalóan titkolandó dokumentumok azonban teljesen másról tanúskodnak.

Az EU a Pfizer válalattal is szerződött.
az aláírás a szerződésen
A Moderna is a szerződött partnerek között volt
A biztos asszony aláírása
A Sanofival köttetett szerződést is szignózták

Egyértelműen bizonyítják, hogy az Európai Unió kötötte a szerződéseket, konkrétan az egészségügyi biztos, STELLA KYRIAKIDES neve található a YOUTUBE csatornán bemutatott dokumentumokon.

Ez után csak egyetlen kérdés maradt. Miért lehet érdeke a brüsszeli bürokráciának eltitkolni a tényeket, letagadni megkötött szerződéseket? Mire megy itt a játék?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában