ERDON Helyi sport hírek

2007.10.12. 11:47

Világkupán a szatmári junior tőrözők

<p>Négy szatmárnémeti és egy fővárosi tőrvívó utazott el ma Pozsonyba a Bukaresti Steaua edzőjének, George Ilie kiséretébe, ahol szombaton junior Világkupa–viadalokat rendeznek.</p>

A Szatmárnémeti SK–tól Ioan Moisa, Mure§an István és Ovidiu Pop lesz ott a világversenyen, míg a Steauától Osman Wassim képviseli majd a román színeket. A lányok viadalaiban a Bukaresti Olimpiai Központban készülő szatmárnémeti Bianca Cuteau fog résztvenni a szlovákiai versenyen.

A kadett tőrvívók a Szatmárnémeti SK két edzőjének, File Attila és Dan Suta kiséretében Budapestre utazott, ahol szombaton és vasárnap a Csata Kupa viadalait rendezik. A fiúk versenyében Kostyuk Levente, Teofil Moisuc és a Szatmárnémeti Olimpiai Központban készülő Rm. Vâlcea–i Cătălin Tiţă lép pástra, míg a lányoknál egy brassói és egy bukaresti tőrvívó mellett ot lesz Pop Tímea is, aki az elmúlt hetekben „költözött” Bukarestbe, ahol az olimpiai központba edz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!