Nyisd ki a szíved kapuját! A görögkatolikus Caritas-szervezet élelmiszercsomagokat gyűjt a rászorulóknak az ERA Parkban

Akt.:
Nyisd ki a szíved kapuját! A görögkatolikus Caritas-szervezet élelmiszercsomagokat gyűjt a rászorulóknak az ERA Parkban
A görögkatolikus Caritas Egyesület élelmiszercsomagokat gyűjt a rászorulóknak az ERA Parkban, a Nyisd ki a szíved kapuját! elnevezésű kampány keretében, mely december 23-ig zajlik a kereskedelmi galéria környékén.

Ennek megfelelően, akik 10 és 21 óra között a kereskedelmi központban járnak, azoknak lehetőségük nyílik rá, hogy élelmiszereket adományozzanak azon szegény családok számára, amelyek a Caritas által nyújtott szolgáltatások kedvezményezettjei. Az önkéntesek fehér kötényébe öltözött Caritas-munkatársak ugyanakkor szórólapokat osztogatnak az ERA klienseinek, mellyel arra ösztönzik őket, hogy vásároljanak tartós termékeket, és aztán ajándékozzák el ezeket, illetve átveszik a felajánlásokat. Az élelmiszerek szociális kantinokba, illetve a Ioaniş-i nappali központba jutnak el, melyeket a Caritas működtet.
Akik úgy gondolják, pénzbeli adományokat is felajánlhatnak. Megjegyzendő, hogy valamennyi donációt regisztrálnak a váradi Caritas Egyesület nyilvántartásába, melynek tevékenysége főleg az adománygyűjtésre alapozódik.
Légy te is jobb az ünnepek alkalmából és segíts!