ERDON Helyi hírek

2016.07.27. 12:16

Csütörtökön nem lesz vízszolgáltatás a Rogériusz negyedben

A Nagyváradi Vízművek Rt. értesíti fogyasztóit, hogy július 28-án, csütörtökön 8–22 óra között teljes mértékben megszakítják az ivóvíz szolgáltatást a Rogériuszi piac melletti mélygarázs építési munkálatainak keretében történő csőáthelyezések miatt.

A Nagyváradi Vízművek Rt. értesíti fogyasztóit, hogy július 28-án, csütörtökön 8–22 óra között teljes mértékben megszakítják az ivóvíz szolgáltatást a Rogériuszi piac melletti mélygarázs építési munkálatainak keretében történő csőáthelyezések miatt.A megszakítás a 119-es és a 124-es szivattyúállomásokon keresztül ellátott fogyasztókat érinti, az Episcop Nicolae Suciu, a Spartacus, az Iza, a Corneliu Coposu, a Blaise Pascal, a Moldovei (részben), a Galileo Galilei (részben), a Predeal és a Transilvaniei utcákon. A vízművek kéri fogyasztóit, hogy biztosítsák maguknak az erre az időszakra szükséges víztartalékot. Ha a szolgáltatás újraindításakor hiányosságokat tapasztalnak a víz szállítási és minőségi paramétereit illetően, jelezzék a társaság központi diszpécser szolgálatánál, a 0259/430–928 vagy 0359/410–203 telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!