Nyíltnap Kiskerekiben

Nyíltnap Kiskerekiben
Bihar megye – A Tudás Alapú Gazdaság elnevezésű pályázat keretében Kiskereki kapta meg a jogot a soron következő úgynevezett nyíltnap megrendezésére.

A pályázatvezetők találkozójára tartott rendezvényt Nyíri Sándor, Kiskereki polgármestere nyitotta meg, köszöntve a résztvevőket. A munkát Dezső Júlia helyi koordinátor vezette, Kertész Zoltán manager segítségével. A nyíltnapon részt vettek a pályázat munkatársai, helyi koordinátorok, és a pályázat községi managerei Székelyhídról, Érsemjénből, Bihardiószegről, Vámoslázról, Hagymádfalváról (Spinus), Kárásztelekről, Kémerről (mindkettő Szilágy megye), illetve Topánfalváról (Campeni, Fehér megye).

Elképzelések a jövőről

Egyenként tartották meg bemutatójukat a következő témaköröket tárgyalva: problémák, melyekkel munkájuk folyamán találkoztak, veszélyek, amik fenyegethetik munkájukat, elért sikerek és megoldások, amelyek lehetőséget nyújthatnak a veszélyek elhárítására. A találkozó végeztével kerekasztal megbeszélés keretében mindenki elmondhatta véleményét, elképzelését a jövő teendőivel kapcsolatban.