Nyílt napot szerveztek az Orsolya óvodában

Nyílt napot szerveztek az Orsolya óvodában
Nyílt napot tartottak február 3-án, szerdán az Orsolya óvoda várad-szőllősi épületében. A nyílt napon mind a három csoportban különböző bemutató tevékenységekkel várták az érdeklődőket.


Február 3-án, szerdán délelőtt nyílt napra várták az óvónénik az Orsolya óvoda várad-szőllősi épületébe azokat a kisgyermekes családokat, akik érdeklődnek az óvoda iránt, illetve oda szeretnék íratni a gyerekeket. Délelőtt 10 és 12 óra között mind a három csoportban különböző bemutató tevékenységekkel várták az óvónénik a gyerekeket, a szülőket és a nagyszülőket. A Katica csoportban Géczi Lili óvónő vezetésével a kicsik katicabirodalomba látogattak el, a kézműves tevékenységek és a mesejáték tematikája is a katicabogarak voltak. A Süni csoportban Nagy Orsolya és Bánóczi Beatrix óvónénikkel a gyerekek tornagyakorlatokat végeztek és különböző játékokat játszottak, míg a Manó csoportban Gáti Boróka és Gyulai Hajnalka vezetésével a kicsik az Aranyszőrű bárányka meséjét elevenítették meg egy interaktív mesejáték során, amit mondóka tanulás és ritmikus játékok egészítettek ki.
ovoda
Foglalkozások

Az Orsolya óvoda szőllősi kirendeltségében három óvodai csoport működik, egy rövid programmal és kettő hosszú programmal (egy kis és egy nagy csoport). Az óvodában hagyományos oktatás folyik, korcsoportok szerint foglalkoznak a gyerekekkel az óvónők, akiknek a munkáját egy logopédus és egy pszichológus is segíti. Több opcionális tevékenység közül lehet válogatni, mint például mesepszichológia, angol óra, modern és társasági tánc oktatás stb. Akik ide szeretnék beíratni csemetéjüket, azok már érdeklődhetnek az óvodában.

ovoda2

P. Nagy Noémi