Nyílt nap volt az Orsolya-oviban

Akt.:
Nyílt nap volt az Orsolya-oviban
A nagyváradi Orsolya Óvoda Szőllős körzetéhez tartozó épületben december 13-án délután, illetve december 20-án délelőtt vidám, játékos összejövetelekre invitáltak minden kedves érdeklődőt óvodai nyílt napok keretein belül.

A programok a Rákóczi Szövetség Beiratkozási Programja által érintett külhoni óvodák részére kiírt pályázat révén valósulhattak meg. A nyílt napok központi témája egy ismert mese köré épült, és a Piroska kalandjai címet viselte. Az érdeklődők és az ovisok megtekinthették a mese látványos feldolgozását bábok segítségével, Gáti Boróka óvónő előadásában.
Ezután minden teremben más-más foglalkozás zajlott. Nagy Orsolya óvónő sporttevékenységeket vezetett, az élménypedagógia eszközeivel egy játékos versenyre, sok-sok érdekes akadály legyőzésére hívta a lelkes gyermekeket. Halász Erzsébet és Barta Tímea óvónők beszéd-és készségfejlesztő, a meséhez kapcsolódó interaktiv játékokat vezettek, majd ezután sógyurmázás következett, a kicsik legnagyobb örömére. Végezetül a délelőtt “legédesebb”, legjobban várt része zárta a nyílt napot: Géczi Lili óvónő vezetésével a résztvevők mézeskalácsot nyújthattak, formázhattak, illetve süthettek. És természetesen a kóstolás sem maradhatott el!
Minden kedves érdeklődőnek köszönjük a látogatást! Az Orsolya óvoda szőllősi részlege szeretettel várja a beíratkozni vágyó szülőket, gyermekeket! Bár korlátozott számban, de még vannak szabad helyek a következő tanévre.

Barta Tímea