Nyílt nap a gazdaságiban

Nyílt nap a gazdaságiban
Szatmárnémeti – A szatmárnémeti Gheorghe Dragoş Gazdasági Iskolaközpont tegnap fogadta a nyolcadikosokat.

A szatmárnémeti Gheorghe Dragoş Gazdasági Iskolaközpontban május 5–6–án tartják az Iskola Napjai programsorozatot, mely keretében tegnap nyílt napot szerveztek, amikor is az érdeklődő VIII. osztályos diákok betekintést nyerhettek az iskola tevékenységeibe, valamint annak képzéseivel kapcsolatban is több információt tudhattak meg.

Az idei évben is, az elmúlt évi nyílt naphoz hasonlóan, jelmezbe bújt középiskolások fogadták a látogatókat a bejáratnál, akik különböző tevékenységekbe kapcsolódhattak be: volt gyakorló vállalkozások bemutatója, sporttevékenységek, kulináris kiállítás, de részt vehettek szórakoztató matematikaórán és más tevékenységeken, valamint szórólapokat osztottak az odalátogatók számára.

Emellett szintén tegnap tartották meg a végzősök bálját is, ma pedig a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában tartják meg az iskolaközpont gáláját.

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .