Szombaton megnyílik az új 100 Piac

Akt.:
Szombaton megnyílik az új 100 Piac
A Közterület-fenntartó Igazgatóság (ADP) ingyen biztosítja a szállítást.

2018. november 3-tól, szombattól kezdődően a 100 Piac (volt ócskapiac) megnyitja kapuit a kereskedők, vásárlók vagy egyszerű látogatók előtt, új helyén, a körgyűrűn, az Európa lakónegyeddel szemben.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsék a piac megközelítését, az ADP autóbuszokat bérelt a Nagyváradi Közlekedési Vállalattól (OTL), melyekkel ingyen biztosítják a gyalogosok szállítását. A buszok minden szombaton és vasárnap 8 órától közlekednek, és az Auchan parkolójában lévő megállótól indulnak.

A szállítóeszközök az első időszakban 20 percenként járnak majd, egészen 14 óráig.

ocska2

„Az autóbuszokkal történő szállítást ingyen biztosítja az ADP, egészen az új felüljáró beruházásainak megvalósításáig, amit az Európa lakónegyed melletti körforgalom fölé építenek meg, és ami megkönnyíti majd a piac megközelítését is. Elnézést kérünk mindazoktól, akik úgy gondolják, hogy kényelmetlenséget okoztunk nekik, de ez egy szükséges rossz, figyelembe véve a létesítmény fontosságát, amit a régi piac helyén építenek majd fel.” jegyezte meg a Nagyváradi ADP igazgatója, Liviu Andrica.

Megjegyezzük, hogy a kereskedők csak az árusító helyek kifizetése után mehetnek be a piac területére.

Az új 100 Piac autó részlege, hétfőtől szombatig, 8-18 óra között, vasárnap 6-18 óra között, bazár része pedig szombaton és vasárnap 6-17 óra között lesz nyitva. A pénztár naponta nyitva tart az alábbi program szerint: hétfőtől péntekig 9-18 óra között, szombaton és vasárnap 6-17 óra között.

(Hirdetés H130192)

Címkék: , ,


A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .