Nyert a Prefektúra

Pert nyert a Prefektúra a Helyi Tanáccsal szemben: a Fellebbviteli Főügyészség igazat adott előbbinek abban, hogy a Helyi Rendőrségnek nem lett volna szabad fellépnie annak érdekében, hogy az érintettek féregtelenítésre, fertőtlenítésre, rovarírtásra vonatkozó szerződést kössenek az ezzel megbízott Romprest céggel.

A Helyi Rendőrség és a Romprest között egy egyezmény született, s ennek alapján a Helyi Rendőrség munkatársai igyekeztek meggyőzni az embereket arról, hogy vegyék igénybe a Romprest szolgáltatásait, s ezzel túllépték hatáskörüket – áll a Prefektúra közleményében. A rendőrség csak figyelmeztetésekkel, bírságokkal léphetett volna fel azokban az esetekben, amikor az érintettek nem tesznek eleget azzal kapcsolatos kötelezettségüknek, hogy szerződést kössenek a Romprest céggel. Az ő kötelességük az is, hogy figyelemmel kövessék, betartják-e a szolgáltatók kötelezettségeiket klienseikkel szemben.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .