Nyerjen mozijegyet a Cinema Palace-ba!

Akt.:
Nyerjen mozijegyet a Cinema Palace-ba!
Az Erdély Online, partnerségben a nagyváradi Lotus Centerben lévő Cinema Palace mozival két mozijegyet kínál Önöknek hetente.

A Cinema Palace a legújabb filmszínház Nagyváradon. Öt korszerű terme van, mindegyik Sony Digital 4K technológiával felszerelt és kényelmes, modern, egyedi moziélményt nyújt. A termek designját úgy alakították ki, hogy a lehető legjobb komfortot, jó látószöget biztosítson, igazi élményt adva, ehhez járul még a kellemes környezet. Minden hétfőn sorsolunk, a nyertesek neveit közzétesszük oldalunkon. A következő sorsolás január 27-én 14 órakor lesz.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint e-mailt küldeni az erdon@informmedia.ro címre január 27-én 12 óráig. Kérjük, adja meg nevét, címét és telefonos elérhetőségét. A mailt beküldők között sorsolunk ki két darab egyszemélyes belépőt. Az e-mail tárgysorába kérjük írja be: „Nyerjen mozijegyet!”. A nyereményeket a személyi igazolvány felmutatásával a mozi pénztáránál lehet átvenni. A meghívók hétfőtől csütörtökig érvényesíthetőek (hétvégén nem) bármelyik filmre és bármelyik vetítésre, az előbemutatók kivételével.

A mozi programja itt tekinthető meg.