Nyerjen meghívót A mi osztályunk utolsó előadására!

Nyerjen meghívót A mi osztályunk utolsó előadására!
Utolsó előadásához érkezett a Szigligeti Társulat 2014/2015-ös évadban nagy sikerrel bemutatott előadása, A mi osztályunk. Ha az Erdonnal játszik, kétszemélyes meghívót nyerhet az előadásbúcsúztatóra, amelyet március 18-án, 19 órától tart a Szigligeti Színház.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon.verseny@russmedia.ro címre március 15-én, szerdán 17 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: A mi osztályunk. A sorsolást március 15-én 18 órakor tarjuk, a nyertes nevét közzétesszük portálunkon.
*
A játékban nem vehetnek részt a Russmedia Kft. és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.

A jelen játékszabályzatban foglaltak elfogadásával a játékban résztvevő kifejezetten hozzájárul, hogy személyes adatait a Russmedia Newspaper a nyereményjátékban való részvétel céljából, továbbá piackutatás és közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából megkeresse, személyes adatait kezelje, tárolja és azokat ellenszolgáltatás nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa.
Tudomásul veszi, hogy a fent megadott hozzájárulás visszavonására az erdon.verseny@russmedia.ro, továbbá a 410346 Nagyvárad, Dacia sugárút 34. alá küldött nyilatkozatában van lehetőség.