Nyerjen meghívót a Kataning Egyesület óévbúcsúztatójára!

Nyerjen meghívót a Kataning Egyesület óévbúcsúztatójára!
Játsszon az Erdonnal, és nyerjen kétszemélyes belépőt a Kataning Egyesület élőzenés, táncos szilveszteri estjére!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Kataning Egyesület első alkalommal szervezi meg élőzenés táncos szilveszteri estjét a váradi Aranyhordó Bihoreana éttermében december 31-én 20 órától.

Ha az Erdonnal játszik, kétszemélyes belépőjegyet nyerhet az eseményre!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon.verseny@russmedia.ro e-mail címre egészen december 29-én, csütörtökön 16 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Kataning-szilveszter.

A sorsolást december 29-én 17 órakor tartjuk, a nyertes nevét közzétesszük portálunkon.

A játékban nem vehetnek részt a Russmedia Kft. és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.

*A jelen játékszabályzatban foglaltak elfogadásával a játékban résztvevő kifejezetten hozzájárul, hogy személyes adatait a Russmedia Newspaper a nyereményjátékban való részvétel céljából, továbbá piackutatás és közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából megkeresse, személyes adatait kezelje, tárolja és azokat ellenszolgáltatás nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa.
Tudomásul veszi, hogy a fent megadott hozzájárulás visszavonására az erdon.verseny@russmedia.com, továbbá a 410346 Nagyvárad, Dacia sugárút 34. alá küldött nyilatkozatában van lehetőség.