Nyerjen két nap wellness-pihenést az Erdonnal!

Akt.:
Nyerjen két nap wellness-pihenést az Erdonnal!
Hunyja le a szemét, és képzeljen el egy oázist, melyben minden hangsúly a pihenésen, kikapcsolódáson és kényeztetésen van. Nyerjen most kétszemélyes üdülési utalványt a Wellness Hotel Gyulába!

Hunyja le a szemét, és képzeljen el egy oázist, melyben minden hangsúly a pihenésen, kikapcsolódáson és kényeztetésen van. Álmondjon olyan kezelési és szépészeti módszerekről, melyek speciálisan testi-, lelki- és agyműködésre lettek kialakítva az Ön külső és belső harmóniájának érdekében. Képzelje el, mi lenne, ha egy két személyre szóló üdülési utalványt nyerne egy gyulai wellness központba.

A Wellness Hotel Gyula és az Erdély Online közös játékában nyerjen egy két személyre szóló utalványt Gyula több évszázados parkjának közvetlen szomszédságában található szépség- és wellness központjába, ahol modern és csendes környezetben figyelhet egészségére és szépségére egyaránt. Vegyen részt a versenyen!

Mit nyerhet?

Az utalvány tartalma 2 éjszaka 2 fő részére félpanzióval, valamint a Wellness Oázis használata. Felhasználható 2012 március 11-ig.

Hogyan vehet részt a versenyben?

Válaszoljon egy, a gyulai Wellness Központtal kapcsolatos kérdésre, és az utalvány máris az Öné lehet!

 

A kérdés: Melyik park közelében fekszik a gyulai Wellness Központ??


 

A verseny 2011. december 28-ig tart a győztes sorsoláson vesz részt! A győztes neve a www.erdon.ro oldalon lesz közzétéve.

 

Megjegyzés: A nyereményt nem lehet készpénre váltani! A versenyen nem vehet részt az Inform Média Kft. alkalmazottja, illetve annak hozzátartozói. Az alábbi űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy az Inform Média Kft. adatait marketing célokra felhasználja. Az adatok másoknak nem adhatók ki.

 

Itt válaszoljon a kérdésre!