Nyerjen egy tanfolyamot az Erdély Online és a Profesional Academy jóvoltából!

Akt.:
Nyerjen egy tanfolyamot az Erdély Online és a Profesional Academy jóvoltából!
Vegyen részt játékunkban, és egy tanfolyamot nyerhet a Profesional Academynél! A diploma országosan és nemzetközileg is elismert.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak regisztrálni a lentebbi adatlapon. A jelentkezési határidő július 26., csütörtök, 14 óra, a sorsolás ugyanaznap 15 órakor lesz.A Profesional Academy csak a Munkaügyi Minisztérium és az Oktatási Minisztérium által akkreditált képzéseket kínál, ANC minősített tanfolyamok, hazai és nemzetközi szinten elismert diplomákkal, de főként nemzetközi színvonalú elméleti és gyakorlati képzést nyújt, az EU szabványoknak megfelelő programmal.

Minden modul oktatást kínál a szalonvezetés, a kommunikációs készség, a marketing és értékesítési technikák területén is, ami segítséget nyújt: – Pozitív és tartós kapcsolatok kiépítésében az ügyfelekkel – hogy egyre jobb szolgáltatásokat nyújtsanak – hogy saját karrierjüket személyes fejlesztési technikák elsajátításával építsék fel.

www.profesionalacademy.ro

A játék nyertese kiválaszthat egyet a 26 rendelkezésre álló tanfolyam közül:
Talpmasszázs
Fitnesz oktató
Menedzser
Fodrász
Önsminkelés
Oktató
Szobalány
Minőségellenőr
Asztalos
Manikűrös
Autó villanyszerelő
Értékesítési ügynök
Virágárus
PR-asszisztens
Masszőr technikus
Szakács
Menedzserasszisztens
Gépész
Könyvelő
Csapos
Vízvezeték-szerelő
Villanyszerelő
Borbély
Smink
Kozmetikus
Recepciós

Megjegyzés: A díj készpénzre nem váltható. A játékban nem vehetnek részt a Media Press alkalmazottai és ezek első fokú rokonai. Az adataival kitöltött részvételi szelvény beküldésével Ön elfogadja, hogy adatait az Inform Média Press marketing célokra felhasználja. Az adatokat harmadik fél számára nem adják ki. Az Media Press fenntartja a jogot arra, hogy kizárjon minden olyan résztvevőt, aki érvénytelen e-mail címet ad meg.