Nyerjen belépőt a Kataning Egyesület nőnapi műsorára!

Akt.:
Nyerjen belépőt a Kataning Egyesület nőnapi műsorára!
Március 3-án, pénteken 18 órától Nőnapi szórakoztató műsor lesz a Queen’s Pub emeleti tánctermében a Kataning Egyesület szervezésében. Ha az Erdonnal játszik, kétszemélyes belépőjegyet nyerhet a rendezvényre!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon.verseny@russmedia.ro címre március 2-án, csütörtökön 16 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Nőnapi műsor.

A sorsolást március 2-án 17 órakor tarjuk, a nyertes nevét közzétesszük portálunkon.

*

A játékban nem vehetnek részt a Russmedia Kft. és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.

A jelen játékszabályzatban foglaltak elfogadásával a játékban résztvevő kifejezetten hozzájárul, hogy személyes adatait a Russmedia Newspaper a nyereményjátékban való részvétel céljából, továbbá piackutatás és közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából megkeresse, személyes adatait kezelje, tárolja és azokat ellenszolgáltatás nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa.
Tudomásul veszi, hogy a fent megadott hozzájárulás visszavonására az erdon.verseny@russmedia.ro, továbbá a 410346 Nagyvárad, Dacia sugárút 34. alá küldött nyilatkozatában van lehetőség.