Nyerjen belépőt a Góbé zenekar koncertjére!

Akt.:
Nyerjen belépőt a Góbé zenekar koncertjére!
Március 10-én este 8 órától a nagyváradi a Gekko Pubban lép fel a budapesti Góbé zenekar. A szervezők felajánlásának köszönhetően az Erdély Online 2 olvasója kétszemélyes jegyet nyerhet az eseményre!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon.verseny@russmedia.ro címre március 9-én, csütörtökön 12 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Gekko-nyereményjáték.

A sorsolást március 9-én 13 órakor tartjuk, a nyertesek neveit közzétesszük portálunkon.

Bővebb információk az esemény Facebook-oldalán.

*

A játékban nem vehetnek részt a Russmedia Kft. és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.

A jelen játékszabályzatban foglaltak elfogadásával a játékban résztvevő kifejezetten hozzájárul, hogy személyes adatait a Russmedia Newspaper a nyereményjátékban való részvétel céljából, továbbá piackutatás és közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából megkeresse, személyes adatait kezelje, tárolja és azokat ellenszolgáltatás nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa.
Tudomásul veszi, hogy a fent megadott hozzájárulás visszavonására az erdon.verseny@russmedia.ro, továbbá a 410346 Nagyvárad, Dacia sugárút 34. alá küldött nyilatkozatában van lehetőség.

Címkék: , ,