Nyerjen belépőjegyet a Cortinába!

Akt.:
Nyerjen belépőjegyet a Cortinába!
November 21-től, péntektől kezdődően vetítik a nagyváradi Oradea Shopping Cityben működő Cortina Digiplex moziban a Kétéjszakás kaland (Two Night Stand) című amerikai romantikus vígjátékot, magyar szinkronnal. Ha az Erdonnal játszik, kétszemélyes belépőjegyet nyerhet valamelyik vetítésre!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon@russmedia.ro címre november 21-én, pénteken 12 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket és telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Cortina-nyereményjáték. A sorsolást ugyanaznap 13 órakor tartjuk, a nyertesek neveit közzétesszük portálunkon. A nyereményeket a személyi igazolvány felmutatásával lehet majd érvényesíteni a helyszínen.
A Kétéjszakás kaland (Two Night Stand) című színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (87 perc, 2014) története szerint egy kötődés nélküli egyéjszakás kaland a huszonéves New York-i Megan és Alec számára katasztrófával felérő fordulatot vesz másnap reggel, amikor egy hatalmas hóvihar megbénítja a várost. Csapdába esnek Alec szűk brooklyni lakásában, ahol kénytelenek egy tipikus egyéjszakás kaland határain túl is megismerni egymást.
Bővebb információkat a filmről, illetve a vetítések időpontjairól ITT találhatnak.