Nyerj, és vásárolj egy évig az ERA-val! 5000 ajándék vár gazdára

Nyerj, és vásárolj egy évig az ERA-val! 5000 ajándék vár gazdára
Megindult az ajándékok támadása! Mivel hamarosan felavatásának 5 éves évfordulóját ünnepli, az ERA Park elindította „5 nyertes év” elnevezésű kampányát. Ennek keretében a kereskedelmi központ azon kliensei, akik minimum 50 lej értékben vásárolnak, megnyerhetik a felajánlott 5000 ajándék egyikét, vagy éppenséggel egy évig tartó ingyenes bevásárlást, családi, hegyvidéki kirándulást (5 személy részére), vagy egy Smart tévét nyerhetnek.

A kampány az ERA Park minden üzletében zajlik, beleértve a Bricostoret és a Carrefourt is, a résztvevőknek pedig nem kell mást tenniük, csak február 27. – március 12. között minimum 50 lej értékben vásárolniuk ugyanarra a nyugtára. Azért, hogy esélyük legyen a nyerésre, a klienseknek húzniuk kell egy kaparós szelvényt az abban az üzletben elhelyezett urnából, ahol vásároltak. A Carrefour esetében ehhez a kaparós szelvényhez az ERA Park információs pontjánál lehet hozzájutni, a vásárlási nyugta felmutatásával. Ha megnyerték a felajánlott 5000 ajándék egyikét (ezek között vannak voucherek, amelyek különböző üzletekbe érvényesek, de lehet nyerni tisztítószereket, üdítőket stb.), akkor az információs pontnál lehet átvenni ezeket. Figyelem! Ezt még azon a napon meg kell tenni, amely napra a vásárlási nyugta szól, visszamenőleg ugyanis nem lehet felvenni a nyereményeket.

Abban az esetben, ha a kihúzott szelvény arra biztosít lehetőséget, hogy részt vegyenek a nagy tombolajátékon, a résztvevőknek ki kell tölteniük a hátlapon lévő részt, és beledobni azt a külön erre a célra elhelyezett dobozba abban az üzletben, ahol vásároltak. A sorsolást március 13-án 12 órakor tartják, és ezúton is mindenkinek sok sikert kívánnak! Bővebb információkat a kampány szabályzatáról, az ebben részt vevő üzletekről és ajánlataikról a http://era-oradea.ro/ro/5-ani-castigatori honlapon találhatnak.

Gyermekek márciuskája

A szociális hálózatba tartozó gyermekek által készített márciuskákból szerveznek kiállítást a napokban az ERA-ban lévő Altex üzlet előtt, amelyeket meg is lehet vásárolni. A kiállítás február 28-án is megtekinthető, 10–16 óra között. Ezen a hétvégén is folytatódik a mesefilmek vetítése a gyermekek számára. Szombaton 11 órától a Csizmás kandúrt (Motanul Încălţat, 86 perc), míg vasárnap ugyancsak 11 órától a Rettenthetetlent (Neînfricata, 93 perc) lehet megtekinteni. A vetítések a rendezvényteremben lesznek, a belépés ingyenes gyermekeknek és felnőtteknek is. Ezen a héten szombaton 17 órától BombonERA márciuska-készítő műhelyt szervez. A bevásárlóközpont kabalája a gyermekekkel együtt fog márciuskákat készíteni, a jókedv és a vídámság garantált.

Címkék: ,