Nyári Színházi Fesztivál: nyerjen jegyet a Zenés Találkozásokra!

Akt.:
Nyári Színházi Fesztivál: nyerjen jegyet a Zenés Találkozásokra!
Július 15-én 21 órától Zenés Találkozások címmel, Bodrogi Gyula és Voith Ági előadásának keretében felelevenítik az elmúlt évtizedek közös színházi történéseit, anekdotáit, zenés dallamait. Ha az Erdonnal játszik, jegyet nyerhet az előadásra!

Július 15-én folytatódik a nagyváradi várban az idei, V. Nyári Színházi Fesztivál a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD), az RMDSZ Bihar megyei szervezete és a nyíregyházi Mandala Dalszínház közös lebonyolításában. Július 15-én 21 órától Zenés Találkozások címmel, Bodrogi Gyula és Voith Ági előadásának keretében felelevenítik az elmúlt évtizedek közös színházi történéseit, anekdotáit, zenés dallamait.

Ha az Erdonnal játszik, egyszemélyes belépőt nyerhet az előadásra!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon.verseny@russmedia.com e-mail címre egészen július 14-én, csütörtökön délelőtt 11 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Zenés Találkozások nyereményjáték. A sorsolást július 14-én 12 órakor tartjuk, a nyertesek neveit közzétesszük portálunkon. A jegyeket július 14-én 13–18 óra között lehet majd átvenni szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34. szám).

A Nyári Színházi Fesztivállal, és további nyereményjátékokkal kapcsolatosan figyeljék a Bihari Naplót is!