Nyári szezon az őssi strandon

Akt.:
Nyári szezon az őssi strandon
A Nagyváradi Közterület-fenntartó Zrt. (ADP) tudatja: május 1-jétől az őssi strand nyári nyitva tartás szerint fog működni és május 2-án, hétfőn is nyitva lesz. Az említett két napon és a nyári szezonban keddtől vasárnapig (szeptember 30-ig) a strand reggel 9-től 21 óráig tart nyitva, a pénztár 20 órakor zár.

Az utóbbi időszakban az ADP munkatársai a szezonnyitásra készülve több karbantartási munkálatot végeztek el, többek között hat medencét javítottak meg és festettek ki, kicserélték a törött zuhanyzókat, bekerítették a kinti zuhanyozókat, hideg- és meleg vizes csöveket cseréltek ki és egyéb javítási munkálatokat is eszközöltek ott, ahol erre szükség volt. A karbantartásra közel 42.000 lejt költöttek.

Belépők

A belépők ára nem változott tavaly óta. Négy éven aluli gyerekek és 75 éven felüliek számára ingyenes, gyerekek, egyetemisták, nyugdíjasok és fogyatékkal élők számára 6 lej a belépő, felnőttek számára 12 lej, két felnőtt és egy gyerek számára vannak családi jegyek 12 lejért. A gyerek- és nyugdíjas bérletek havi 80 lejbe kerülnek, s 25 látogatásra adnak alkalmat hatvan nap alatt. A felnőttek 160 lejes bérleteket válthatnak ki, ez szintén 25 látogatást tesz lehetővé hatvan nap leforgása alatt.