Nyári szalon

Akt.:
Nyári szalon
Szatmárnémeti – Csütörtök délután a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériájában „Nyári szalon” címmel nyílt kiállítás, a tárat keretében 26 Szatmár megyei művész 111 alkotása tekinthető meg június 30–ig.

A kiállítást Gergely Csaba, a Szatmári AlkotóházKépzőművészek Egyesületének elnöke nyitotta meg. Ezt követően Sabo Marcel, az AurelPopp Művészeti Líceum igazgatója méltatta a kiállított munkákat, valamint hozzátette, büszke, hogy a tárlaton látható alkotások között több olyan is van, amit a líceum jelenlegi és volt diákjai készítettek. Kereskényi Sándor műkritikus is méltatta a munkákat, valamint a kortárs művészetről beszélt.

A tárlatmegnyitó keretében Cserey Csaba (ütős hangszerek), Jakab Emese (zongora), valamint Balázs Gergő (gitár), relaxációs zenével szórakoztatta a jelenlévőket, majd CsereyCsaba (ütős hangszerek) és Negrea George (gitár és vokál) folk zenével.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .