Nőszövetségi találkozó

Nőszövetségi találkozó
Szatmár megye – Július 19–én, kilencedik alkalommal került sor a Királyhágómelléki Református Nőszövetség konferenciájára.

A délelőtti istentiszteleten igét hirdetett P. Tóthné Szakács Zita, a magyarországi Országos Nőszövetség alelnöke, majd Nt. Sipos Miklós, a Szatmári Református Egyházmegye esperese és Kovács Ferenc házigazda lelkész köszöntötte a több mint 1300 nőszövetségi tagot, akik hitből és meggyőződésből vettek részt az egyházkerület egyik legnagyobb rendezvényén, ahol a résztvevők útmutatást kaptak arról, hogy miként lehet segíteni a nőket és az anyákat arra, hogy megtalálják az utat a megmaradás felé. D. dr. Hegedűs Lóránd, nyugalmazott magyarországi püspök A Biblia Isten kijelentése címmel tartott előadást. A püspök véleménye az, hogy csak akkor és csak úgy lehet megmenteni a magyar nemzetet, ha a nők vállalják az anyaságot és gyerekeiket magyar szellemben nevelik.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .