Nőnapi bált tartottak Diószegen

Megtelt nézőkkel a bihardiószegi kultúrház
Megtelt nézőkkel a bihardiószegi kultúrház
Bihar megye – Régen látott akkora tömeget a bihardiószegi kultúrotthon, mint amekkora egybegyűlt a napokban, amikor a helyi RMDSZ nőnapi bált szervezett. Volt kabaré előadás, majd hajnalig tartó táncos mulatság.

 

 

A bihardiószegi nőnapi bált Cseke Attila szenátor nyitotta meg, aki beszédében köszöntötte a megjelenteket, kiemelten is a hölgyeket. A honatya után Gellért Gyula helyi tiszteletes, korábbi esperes frappáns szavakkal csatlakozott az előtte szólóhoz, megöszönve a nőknek, hogy léteznek, és minden férfit arra buzdított, hogy szeressék továbbra is a szebbik nem képviselőit. A köszöntések sorát Mados Attila körzeti RMDSZ-elnök zárta, majd következett a margittai Horváth János Társaság kabaré előadása. A mintegy 250 néző nem fukarkodott tapssal jutalmazni a jeleneteket, Horváth Sándor viccein és a Horváth-Demeter duó pikáns poénokkal fűszerezett nótáin is jól szórakoztak.

 

Előadások után bál

 

A margittaiak után a helyi Kun Zsolt tartott dumaszínház (standup comedy) előadást, és szintén ő volt az est további műsorvezetője. Ennek során mintegy 150-en maradtak az előadásokat követő bálban, mely hajnalig tartott, s melyen a biharfélegyházai Desszert Band húzta a talpalávalót. A szórakozni vágyók jókedvéről nem csak a zene, de büfé, és humoros ügyességi játékok is gondoskodtak, az utóbbiban legügyesebb párt jutalmazták is a szervezők. Éjfélkor egy nőnapi virágkosarat sorsoltak ki. A résztvevők úgy értékelték, hogy a rendezvény hiánypótló volt, és máris jelezték a szervezőknek: várják a következő hasonló összejövetelt.