bűnügy

2020.12.03. 17:01

Tehervonatokat fosztogatott két férfi, több milliós a kár

Májusban egy Cegléden várakozó szerelvényből több karton, közel hatszázezer forint értékű kötszert loptak el.

Elfogtak két férfit, aki állomásokon veszteglő tehervonatokat fosztogatott, és az egyik szerelvényből mintegy hétmillió forint értékben lopott el női cipőket – közölte csütörtökön a Pest megyei főügyész, tudatva, hogy az ügyészség kezdeményezte a férfiak letartóztatását.

Szabó Ferenc MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a férfiak társaikkal a Budapest-Cegléd vasútvonalon közlekedő tehervonatokra vadásztak, kihasználva azt, hogy a vonatok hosszabb időt töltenek el esetenként az állomásokon.

Még májusban egy Cegléden várakozó szerelvényből több karton, közel hatszázezer forint értékű kötszert loptak el. Majd október végén Albertirsán majdnem négyszáz pár, mintegy hétmillió forint értékű női cipőt zsákmányoltak. Egyikük lakcímén négy, gyári csomagolásban lévő, nagyértékű és Magyarországon még kereskedelmi forgalomban nem regisztrált televíziót is találtak.

A két férfit kedden fogták el a ceglédi rendőrök és többrendbeli, üzletszerűen és bűnszövetségben elkövetett lopás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában