NMD rendezvények

Bihar megye – Író-Olvasó Kör. Február 27-én, szerdán 19 órától Író-Olvasó Kört szervez a Nagyváradi Magyar Diákszövetség az Ifjúsági Központban.

Szerkesztőségi gyűlés. A Pár Sor folyóirat szerkesztőségi gyűlésére február 27-én, 21 órától kerül sor az Ifjúsági Központban.

Szociológia gyűlés. Február 28.-án, csütörtökön 20 órától a Szociológia Szakosztály tart gyűlést az Ifjúsági Központban.

NMD Student Party. Február 28.-án, csütörtökön 22 órától a Kings Klubban (Aurel Lazar utca 9. szám) NMD Student Party-t szervez a diákszövetség. A belépés ingyenes, a vendégeket italkedvezmények várják.

Találkozó. Kommunikáció Határok Nélkül a Hajdu-Bihar – Bihor Eurorégióban címmel február 29. – március 2. között Debrecenben szerveznek találkozót a nagyváradi és debreceni sajtóorgánumok képviselői, illetve az NMD képviselők.

Anime Maraton. Március 1.-én, szombaton Anime Maraton (16+) kezdődik este 20 órától az Ifjúsági Központban. A belépés ingyenes.

NMD DiákBuli. NMD DiákBuli lesz március 1.-én, szombaton 22.00 órától a No Problem Diszkóban.

A beugró 5 lej, lányoknak a belépés egész éjjel ingyenes. A résztvevőket versenyek és italkedvezmények várják. Az alsó korhatár 14 év.

Maraton. március 2.-án, vasárnap Anime Maraton (12+) kezdődik 9.00 órától az Ifjúsági Központban

Belépés ingyenes.