ERDON Helyi sport hírek

2007.12.20. 11:48

Szűcs: Remek évet zártam

<p>„Az utolsó két mérkőzésen elért hatalmas siker sokat segíthet a további sportpályafutásomon” – mondta lapunknak Szűcs Barnabás. A szatmárhegyi thaibokszoló az utóbbi hetekben két Klash Gálán vett részt.</p>

A sportágban ez az egyik leismertebb gála: két szebeni üzletember rendezi, de világsztárok lépnek szorítóba. Legutóbb, az elmúlt hétvégén Hollandiába rendezték a gálát, Szűcs pedig egy belga kickboksz világbajnok, Geoffry „Superman” Spittael ellen győzött pontozással. A győztesnek járó kupát a kétszeres K1 Max világbajnok Andy Souer adta át Szűcsnek.
Ezt megelőzően pedig, a Nagyszebenben rendezett gálán a portugáliában élő Florin Vintilat fektette két vállra. „A hollandiai gálán három romániai résztvevőből egyedül én győztem. Ezután felfigyeletek rám a szervezők, belátták, hogy nem csak véletlen volt a Vintilă elleni siker. Már kaptam új meghívást: január 26–án ismét ringbe lépek Hollandiába” – folytatta Szűcs.
A szatmárhegyi a 2007–es évet pozitív mérleggel zárta: négy győzelem, egy döntetlen és két vereség. Többnyire Szatmárnémetiben készül a vesrenyekre, azonban edzője a Budapesti Re–Gym klub szakvezetője, Rehák György.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!