Niculescu lehet az edző

Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu
Adrian Falub és Gheorghe Ţălnar után egy harmadik variáns vetődött fel a menesztett Gheorghe Ghiţ lehetséges helyettesítőjeként. Niculescu lehet a befutó.

A Nagyváradi Bihar FC által vasárnap játszott hazai pályás bajnoki mérkőzésen született döntetlen miatt menesztették a vezető edzői posztról Gheorghe Ghiţet, a piros-kékek trénerét. Már a FC Olt elleni találkozó (1–1) előtt megkezdődött a találgatás, hogy negatív eredmény esetén menesztik-e Ghiţet, ugyanis az összecsapást a Bodola Gyula Stadionban tekintette meg Cornel Ţălnar, a Dinamo egykori labdarúgója, majd a fővárosi klub utánpótlás nevelő klubjának edzője. Az 55 éves szakember nem volt hajlandó nyilatkozni, s úgy tűnik a váradi fociklub nem tudott megegyezni a szakemberrel, aki vasárnap haza is utazott.

Szerződést bontott

Az előtt azonban ajánlhatott valakit, mivel már a múlt hét végén megkeresték a Bukaresti Dinamo egykori gólvágóját, Claudiu Niculescut, aki az utóbbi két szezont játékosként, majd edzőként, s az utóbbi időszakban ismét csak labdarúgóként a Kolozsvári Universitateanál töltötte. A futballista tegnap fel is bontotta szerződését az egyetemista csapattal, s ez arra enged következtetni, hogy elvállalja az edzői munkát – és csak is azt – a Bihar FC-nél. Kérdésünkre tegnap sem a Liberty, sem a Bihar FC elnöke, Cătălin Sărmăşan, illetve Şerban Morcan nem tudott konkrét választ adni Ghiţ utódjával kapcsolatban, mindössze annyit közöltek, hogy szerdáig biztosan lesz vezető edző.

 

 

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter