Neves márkák a teljes vásárlási élményért

Akt.:
Neves márkák a teljes vásárlási élményért
A vásárlás szerelmeseit különféle márkákkal várják a Lotus Retail Parkban, hogy az egész család számára komplex vásárlási élményt nyújtsanak.

A bevásárlóközpontban a váradiak megtalálnak mindent, amire szükségük van a testápoláshoz és az egészséges életmódhoz, az orvosi optikától, a naturista termékeket forgalmazó boltig, vagy drogériáig és egy végleges szőrtelenítéssel foglalkozó központot is.

Orvosi optika a Lotus Retail Parkban
A KLARMANN orvosi optikai társaság megnyitotta első nagyváradi üzletét a Lotus Retail Parkban. Itt megtalálhatók a gyógy- és napszemüvegek egyaránt, mind gyermekek, mind felnőttek számára, valamint a legismertebb és legértékesebb márkákhoz tartozó kontaktlencsék, ezek karbantartásához szükséges oldatok és egyéb kiegészítők.

A KLARMANN foglalkozik a dioptria értékek meghatározásával 3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára, vényköteles kontaktlencsék felírásával, a szemüveglencsék, keretek, kiegészítők kiválasztásával stb.

„A KLARMANN csapatát látszerészek, szemorvosok és értékesítési tanácsadók képviselik, akik készen állnak arra, hogy szakértői tanácsokat adjanak minden ügyfélnek, mind orvosi, mind esztétikai szempontból. Szakembereink rendszeres képzésben részesülnek, így egy olyan kompetens, professzionális és felelősségteljes csapatot képeznek, amely mindig az Önök igényeinek kielégítésére törekszik, és arra, hogy segítsen a megfelelő termékek kiválasztásában” – üzenik a szakma iránt elkötelezett társaság képviselői.

Az egészséges élethez vezető út a Lotus Retail Parkon át vezet
Felgyorsult világunkban, ahol az E-számmal jelölt adalékanyagok, a szintetikus színezékek és a vegyi anyagok elárasztják a polcokon lévő termékeket, a természetes produktumokat forgalmazó Enigma bolt, egészséges alternatívát kínál a váradiaknak, naturista, öko- és biotermékeivel, amiket minden árkategóriában megtalálnak itt.

A magas színvonalú termék- és szolgáltatásminőséget szem előtt tartva, az Enigma természetes termékek, teák, étrend-kiegészítők, vitaminok, gabonák, olajok és tinktúrák, magvak és különféle természetes készítmények széles választékát kínálja, de a személyes ápoláshoz szükséges naturista termékeket is.

DM (drogerie markt), termékek az egész család számára
A DM (drogerie markt) Közép-Európa az egyik legnagyobb drogérialánca a legerősebb kiskereskedelmi üzletek kategóriájába lépett be, amely a szépség, az egészségügy, az otthoni ápolás és a csecsemőgondozás területeire specializálódott, több mint 14.000 terméket tartalmazó ajánlatával.

A korrektség és a bizalom irányítják tevékenységüket, amikor az ügyfeleikről van szó, és mindig figyelnek ezek igényeire.

Nomasvello, az IPL-es végleges epilálás világpiaci vezetője, a Lotus Retail Parkban
A Nomasvello Központ a legjobb testápolási és szépségápolási szolgáltatásokat nyújtja hölgyek számára. A szakképzett és folyamatos továbbképzésben részesülő, a spanyolországi Nomasvelloban engedélyeztetett személyzet garantálja a hatékony és tartós eredményeket.

Az ügyfelek a legkorszerűbb megoldásokat élvezhetik az IPL-es tartós szőrtelenítés és arcfiatalítás területén, két nem invazív és tartós hatással bíró eljárással. A Nomasvello kezelések biztosítják a ráncok és a mimikai vonalak tompítását, a pattanások eltüntetését, valamint a napfoltok és öregedés okozta nyomok enyhítését biztosítják.

„Az alkalmazott technológia a legkorszerűbb, teljesen non-invazív és nagyon erős, elérheti akár a 60 Joulet is. A szabadalmaztatott Sun & Safe protokoll lehetővé teszi a végleges epilációt napbarnított bőrön is.” teszi hozzá a Nomasvello csapata.

Ezen túlmenően ingyen tesztelheti a végleges szőrtelenítést és a Woodlamp arcdiagnózist, a nagyváradi Lotus Retail Parkban, ahol Nomasvello, a legújabb szépségszalon és végleges szőrtelenítéssel foglalkozó központ található.

(Hirdetés 187629)