Nevének bitorlása miatt rendőrségi feljelentést tesz a 2020 USR PLUS szövetség

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
Rendőrségi feljelentést tesz a 2020 USR PLUS szövetség névbitorlás miatt. Kolozsváron ugyanis olyan szórólapok jelentek meg az 2020 USR PLUS arculati elemeivel, amelyek szerint a román állampolgárok 92 százaléka esetében kötelezővé kéne tenni az abortuszt.

A 2020 USR PLUS szövetség a közösségi hálón hívta fel a figyelmet, hogy Kolozsváron a politikai szövetség logójával ellátott szórólapokat terjesztenek, a következő szöveggel: ‘Az abortusz kötelező kell hogy legyen mindazon családok esetében, akik nem érik el az átlagjövedelmet, akik nem tudják biztosítani a gyermek megfelelő nevelését és táplálását, vagy ahol a gyermeket nevelő pár egyik tagjának sincs munkahelye.’

A 2020 USR PLUS szövetség figyelmeztet, hogy a szórólapokat nem ők adták ki, valaki jogtalanul bitorolja az alakulat arculatát és nevét. Névbitorlás miatt feljelentést tesznek a rendőrségen – közölték.

Tájékoztatásuk szerint egyelőre Kolozsváron és két Kolozs megyei községben bukkantak a hamis szórólapokra, de kérik szimpatizánsaikat, hogy amennyiben ezek máshol is megjelennének, azonnal értesítsék a szövetség képviselőit. ‘Fel kell készülnünk a harcra olyan ellenfelekkel, akik a jelek szerint minden határt átlépnek, hogy akadályt gördítsenek elénk’ – olvasható a politikai szövetség üzenetében, amely arra is figyelmeztet, hogy az elkövetők a lakosság postaládáiba is eljuttatták a hamis tartalmú szórólapokat.

 

www.agerpres.roA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .