ERDON Helyi hírek

2010.04.16. 13:57

Informatikai megoldások

<p>Nagyvárad - Pénteken a nagyváradi Continental Szállodában bemutatta új portfólióját a Bihar megyei Sintezis Birotica Rt., mely rendezvényen a cég országos üzleti partnerei is részt vettek.</p>

A Sintezis piacvezetőnek számít a komplex informatikai megoldások nyújtása területén, olyan elismert márkanevekkel működik együtt, mint például az IBM, a Mettler Toledo, a Real, a Praktiker, a Lotus, a Baumax vagy a Bricostore.

Bondor András ügyvezető igazgató elmondása szerint a tizenkét éve létező vállalkozás területi kirendeltségei és szervízei révén jelen van Románia főbb megyéiben és Magyarországon is, teljes körű szolgáltatásokat biztosítva ügyfeleinek. Megitélésében akkor kell befektetni a kereskedelembe, amikor a többi szereplő kínlódik. A Sintezis is beruházott, olyan korszerű technológiákat kinálva ügyfeleinek, mely lehetővé teszi számukra, hogy boldogulni tudjanak a technika évszázadában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!