„Neo” koncert a Moszkvában

„Neo” koncert a Moszkvában
Nagyvárad – A Moszkvában lép fel a töretlenül alkotó, az elektronikus zene egyik legfontosabb úttörőjének számító „Neo”.

Táncos, masszív ritmikájú és dinamikájú zenéje és következetesen épített világa számtalan elismerést hozott a zenekarnak, a közönség rajongásán túl szakmai díjakat is, mint például “Az év videó klipje” vagy “A legjobb színpadi produkció”.

Antal Nimród „Kontroll” című filmjéhez szerzett zenéje a “Legjobb filmzene” díját hozta az együttesnek. A Neo – amellett, hogy kíméletlen stúdió-professzionalitásáról híres – a színpadon is nagyot alakít: bigbeat, elektró, némi drum and bass, artrock és hasonló finomságok pörgetik transzba a közönséget. A „Neo” fellépett már olyanok előtt, mint Kraftwerk, Faithless, Morcheeba, Duran Duran, Dave Gahan, Kasabian, Underworld.

A Moszkva Kulturális Egyesület meghívására Nagyvárad közönsége is bepillantást nyerhet a Neo zenekar újszerű zenei világába. Helyszín: Moszkva Kávézó (Szilágyi Dezső utca, volt Tempo Klub). Időpont: 2011.03.30 szerda, 21:00. Belépő: 15 RON