Nemzetközi kaland a sarkvidéki tundrán: szavazz Siklódi Zsoltra!

Akt.:
Nemzetközi kaland a sarkvidéki tundrán: szavazz Siklódi Zsoltra!
Siklódi Zsolt marosvásárhelyi születésű, de közel 9 éve Bath-ban, az Egyesült Királyságban élő 33 éves fiatalember benevezett a Fjällräven Polar 2016 expedícióra – tudatta Erdély Online-nal a kalandvágyó.

A Fjällräven Polar 2016 expedíció egy 300 km-es nemzetközi kaland a sarkvidéki tundrán kutyaszánnal. Tizenegy ország vehet részt rajta, plusz egy, ahol a többi ország csoportja nevezhet egy külön kategóriában. Országonként két nyertes lesz, egyik aki a legtöbb szavazatot kapja, a másodikat pedig a cég választja. A szavazás december 10-én ér véget, míg maga az esemény április 5–10 között kerül megrendezésre. A szavazási folyamat ingyenes és a szavazók értékes díjakat is nyerhetnek.
Siklódi Zsolt az Erdély Online célközönségének segítségét is kéri. Világszerte nagyon sok támogatást kapott már magyar közösségektől (USA, Brazília, Kanada, Svájc stb. – eddig több mint 3000 szavazatot). Élménybeszámolót is tervez, amelyet majd iskolákban szeretne bemutatni, abban reménykedve, hogy ez természetjárásra, egészséges életmódra, csapatmunkára, és nem utolsósorban idegen nyelvek elsajátítására motiválná a diákokat.

Siklódi Zsolt elmondta, nagyon sokat segítene, ha bármilyen formában még több szavazatot tudnánk toborozni e közös cél érdekében – így ha úgy érzed, támogatnád e kezdeményezést, ne habozz, szavazz és népszerűsítsd a kalandot!

Siklódi Zsolt szavazási profilja itt érhető el

Készített egy rövid motivációs videót is: