Nemzetközi konferencia

Nemzetközi konferencia
Magyarországi szakemberek is tartanak előadást a szatmárnémeti Vállalkozók Fóruma Egyesület által szervezett konferencián.

Január 23–án, 10 órakor, a szatmárnémeti Dacia Szállóban veszi kezdetét a Vállalkozók Fóruma Egyesület által szervezett Az inkubátorházak jelentősége a gazdasági fejlődésben című konferenciára. Megnyitó beszédet mond Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere. Pécsi Ferenc, a Vállalkozők Fóruma Egyesület elnöke, Románia belépése az Európai Unióba, hogyan befolyásolja a kis– és középvállalkozások fejlődését címmel tartott előadást. Kovács István, a nyíregyházi PIRIMOM Alapítvány ügyvezető igazgatója, a A PIRIMOM Alapítvány fejlődése és a határmenti együttműködés támogatása, Zukk István, a PIRIMOM Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ igazgatója, Az inkubátorház szerepe a kis– és középvállalkozások támogatásában címmel tart vitaindító előadást.
Értékelés és dialógusok
A konferencia résztvevői egy kérdőívet kapnak, melynek kitöltése után azokat kiértékelik, majd interaktív dialógus alakul ki a résztvevők között.
A Szatmár megyei kis– és középvállalkozások igényei a tervezett inkubátorházzal kapcsolatban című dialógus moderátora Pécsi Ferenc. A délután folyamán sorra kerülő, Hogyan segítette az inkubátorház cégünk fejlődését című dialógus moderátora Pletner Rudolf, a PRIMOM Vállalkozői Inkubátorház és Innovációs Központ inkubátor menedzsere lesz.